Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

L'AVENÇ

història | cultura | memòria

Un plat d'escudella, a punt!

Acabem de rebre de la impremta el llibre de la Sèrie Assaig que posem a la venda aquest mes de juny! Es tracta d'Un plat d’escudella. La Barcelona menestral a la taula d’Emili Vilanova, de Joan de Déu Domènech.  
El llibre té la gràcia de ser un recorregut per la Barcelona vella, popular, parla de la vida quotidiana, dels menjars, dels productes de temporada, de la transformació de la ciutat, de la reforma de la Via Laietana. És un assaig literari molt ben escrit, costumista i documentat, d'un autor molt reconegut en aquest tipus de llibres. És autor d'altres títols d'èxit en aquesta línia com Xocolata cada dia. A taula amb el baró de Maldà (La Magrana, 2004), El Corpus, una festa de Barcelona (Ajuntament de Barcelona, 2008), La batalla de l’ou. De quan passàvem gana (1936-1939) (Pòrtic, 2012) i Bèsties en sagrat (Viguera, 2017).

El rebreu tots els subscriptors que teniu la modalitat L'AVENÇ + ASSAIG, però la resta també el podeu comprar a banda si voleu!

En aquest PDF trobareu un avançament del llibre, a veure si us agrada!


L'AVENÇ
03 June 2022