Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

L'AVENÇ

història | cultura | memòria

Biografía

L’Avenç és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present.


> La sèrie Literatures, amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i europea dels segles XIX i XX.

> La sèrie Assaig dedica un atenció especial a la història contemporània de Catalunya, des d’aproximacions i vessants diferents, amb un especial èmfasi en períodes com la guerra civil i l’exili republicà, l’antifranquisme i la transició democràtica.

> L’Accent és una col·lecció de llibres de narrativa, en format breu i mida petita, tant d’autors catalans com de textos traduïts, que comparteixen la característica d’estar escrits en primera persona i tenir un caire memorialístic. Tots ells estan units pel mateix fil roig, la memòria personal entesa com una forma de construcció de la memòria col·lectiva.

L'Avenç també publica la revista del mateix nom, que proposa cada mes una mirada pròpia sobre la realitat cultural. Des de la perspectiva històrica, la qualitat de l’escriptura, el rigor de la informació i la pluralitat de l’opinió, a través de la literatura i el periodisme, i sempre amb les millors firmes. És una revista d’humanitats, oberta als camps diversos de la cultura i socialment compromesa, que té la història com a origen i element d’identitat. Volem saber què ha passat i què passa, volem saber els perquès. Com va dir l’historiador Josep Fontana, cada mes ofereix una mirada informada al passat i un testimoni de la vitalitat actual de la cultura catalana.

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE LES SUBSCRIPCIONS DE L'AIXETA
 
A L’AVENÇ OBRIM L'AIXETA!
Una nova forma de subscripció a les nostres publicacions i de suport al projecte editorial de L'AVENÇ
 
Com funciona?
Depenent de si esculls pagar 2 €, 5,50 €, 7,50 €, 9 € o 15 € al mes rebràs unes recompenses o unes altres, com detallem a l’apartat de subscripcions. Els llibres i revistes que rebràs com a recompensa seran sobretot novetats, i per tant dependran del nostre calendari de publicacions.
 
Com sabràs quan rebràs les recompenses?
Cada mes publicarem a L'Aixeta un missatge en què t'informarem dels llibres i revistes que enviarem aquell mes per a cada nivell de recompenses. 
 
I si hi ha algun llibre que no t’interessa?
Entenem que pot passar que el llibre dels que t’enviem no t’interessi: potser ja l’has llegit en una altra llengua, o és possible que ja el tinguis. Sigui quin sigui el motiu, si n’hi ha algun que prefereixes canviar per un altre, ens ho pots fer saber a través de la missatgeria interna de L'Aixeta o per correu electrònic a [email protected] i ens pots dir quin altre llibre del nostre catàleg prefereixes rebre per substituir-lo. 
 
Què fa especial el nostre model de subscripció? 
Amb qualsevol de les nostres modalitats de subscripció de L’Aixeta que triis la teva compra revertirà en benefici de la llibreria que tu decideixis i el llibre te l'enviarem a casa teva o a l'adreça que ens indiquis. 
 
Quan siguis subscriptor, et preguntarem quina llibreria vols associar al teu compte. Això significa que els llibres i revistes que rebis com a recompensa contribuiran al comerç local, ja que la recompensa quedarà registrada a la llibreria independent associada que tu escullis o la de proximitat i nosaltres els liquidarem els imports anualment per les teves recompenses com si haguessis comprat els llibres allà.
 
Com pots escollir la teva llibreria associada?
Només ens has d'enviar un correu amb la teva elecció i ens posarem en contacte amb la teva llibreria per associar-la a la teva subscripció. A Libelista.cat tens molt bones idees per començar, però si la teva llibreria no hi és, digue'ns-ho i els contactarem.
 
Hi haurà alguna cosa especial per als subscriptors?
Sí, I també tindràs avançaments editorials i de continguts extres dels nostres llibres abans que ningú.