Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

L'AVENÇ

història | cultura | memòria

T'avancem la novetat de setembre!

Tenim a punt de sortir del forn una de les novetats literàries del setembre.

El balneari. Memòria d'una educació sentimental, de Maria Campillo, és un llibre de records personals i familiars; d'experiències viscudes i de personatges remots que van habitar en l'ambient i el clima especial d'un establiment balneari.  
 
És la història de l’auge i caiguda d’una família aragonesa durant un segle i quatre generacions, un relat d’aprenentatge, una forma d’accés a la vida adulta, i un món de contrastos amb la seva vida a Barcelona. L’agudesa, l’elegància i l’humor amb què escriu fa que hi quedis enganxat des de la primera pàgina. 
 
Maria Campillo Guajardo (Alhama de Aragón 1953) ha estat, durant quaranta-dos anys, professora de literatura catalana contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en el segle xx, ha dedicat estudis a la història cultural i literària del període d’entreguerres, de la Guerra Civil, de la post­guerra i de l’exili del 1939. Aquest és el seu primer llibre de narrativa. 

El rebreu tots els subscriptors que teniu la modalitat L'AVENÇ + L'ACCENT + LITERATURES, però la resta també el podeu comprar a banda si voleu!

En aquest PDF trobareu un avançament del llibre, a veure si us agrada!

EL PRESENTEM diumenge 11 de setembre a les 11.15h a La Setmana del Llibre en Català.
L'AVENÇ
24 agosto 2022